Candidatura a les eleccions de Caixa Rural d’Algemesí

forumFÒRUM presenta en la seua assemblea extraordinària del mes d’abril als seus candidats al Consell Rector de la Caixa Rural d’Algemesí.

Els candidats que formen part de la candidatura són: Ruben Albert, gerent de l’empresa Servicios Agrícolas Albert; José Antonio Pérez, Manteniment Informàtic de Telefònica; Lluís Angulo, jubilat extreballador de Bankia; Álvaro Alfonso, estudiant i empleat en restauració; Plàcid Samper, professor en Educació Primària i Educació Física; Juan Antonio Portalés, empresari i membre del Consell Rector de Copal; Vicente Puchades, jubilat i ha ocupat llocs de responsabilitat comercial en empreses dedicades a l’alimentació.

Fòrum de productors agrícoles d’Algemesí presenta els seus candidats per a defensar els interessos dels socis de Caixa Rural i la fortalesa de les relacions entre Caixa Rural i Copal.

Aquest equip de candidats vol que es governe la Caixa Rural d’Algemesí tenint en compte els interessos dels descendents dels qui la van crear i que mantinga la seua identitat i finalitat: ajudar als productors/agricultors d’Algemesí.

Fòrum ha proposat en la seua assemblea 10 objectius com a programa dels quals anirem informant.