algemesi cf portuarios la veu d'algemesí

Javi decebut pel resultat obtés. MOISÉS CASTELL

Un gol des del mig camp perfectament evitable i un penal foren jugades clau que impediren als rogets puntuar a un partit en què no foren inferiors a un rival contra qui no havien perdut mai i que aprofità els errors visitants per a fer-se amb els tres punts.
A pesar que al començament el Portuaris volgué pressionar un poc -envià un baló al travesser en un centre que acabà fora- l’Algemesí no tardà a desfer-se d’eixa pressió. Tot i això els locals colpejaren sobrepassat el primer quart d’hora. Beltran, al minut 17, aprofità una pèrdua de baló de Raül per avançar fins al mig del camp i, amb Javi avançat, disparar per aconseguir un gran gol des de lluny. Un remat fallit d’Aitor i una cabotada de Cámara fora foren les jugades més destacades d’un Algemesí que controlava al mig però al que li faltava velocitat.
Deu minuts després de la represa la cosa es complicà més quan Cámara feia una falta dins l’àrea i Beltran aconseguia el seu segon gol del partit marcant des dels 11 metres. Tot i això l’equip de Navarro es ficà al partit quan faltaven quinze minuts de partit. Iñaki va convertir una falta en la frontal i dugué esperances a la parròquia algemesinenca allí congregada. Vargas estigué a punt d’aprofitar un centre des de l’esquerra que acabà a les mans del porter local David. Ja amb l’equip bolcat en atac (min. 93) i en l’última jugada de partit German feia definitiu 1-3.
Fitxa tècnica:
Algemesí CF: Javi, Iván, Rafa, Ferran, Carlos, Adrián, Raúl, Cámara (Eric, 58′), Aitor i Vargas.
UD Portuaris: David, Óscar, Ferran, Adrià Ramis, Cerdà (Elies, 75′), Beltran, Cardona (Germán, 89′), Femenia (Fabri, 58′), Piris, Javier i Carbó.
Gols: 1-0 Beltran (17′); 2-0 Beltran (55′); 2-1 Iñaki (76′); 3-1 Germán (93′).
Àrbitre: Chaves Gallego. Amonestà pels visitants a Ferran.
Incidències: Partit disputat al Fort Llopis de Gandia. Es guardà un minut de silenci abans de l’inici