Importantíssima victòria fora de casa davant un rival molt difícil que venia posant-ho molt complicat als equips de la part alta de la classificació. Des de l’inici San Juan va apostar fort pel partit fent canvi amb el porter per atacar en 7×6 durant tot el partit, això feia que els col·legials hagueren de desgastar-se en tasques defensives, malgrat això Maristes va portar la iniciativa durant tot el partit amb bones defenses i imprimint molt de ritme de joc per intentar sorprendre en este canvi amb porteria, tot i això el resultat al descans va ser a favor dels col·legials per la mínima.
La segona part dugué la mateixa dinàmica durant l’inici tot i que aviat després de diversos errors ofensius de San juan, els col·legials van aconseguir ficar 3-4 gols pel mig, però tot i això, a falta de 10 minuts per al final, San juan aconseguida donar-li la volta al marcador, per sort per als col·legials no va ser determinant i van saber sobreposar-se i li van donar ràpid la volta al marcador per arribar a un definitiu 25-30