sara ferrer vendrell paltges de castello la veu d'algemesí juanra garcia

Sara Ferrer en el primer lloc del pòdium. LVA

L´atleta d’Algemesí Sara Ferrer Vendrell va participar el dissabte 12 de març en el campionat autonòmic d’atletisme en pista coberta en categoria junior celebrat al velòdrom Lluís Puig de València. Ferrer va aconseguir guanyar fent un temps de 59 segons i 22 centèsimes.

[pullquote]

El pròxim cap de setmana, 19 i 20 de març, viatjarà a Sabadell per a competir al campionat d´Espanya.

[/pullquote]

Amb esta marca Vendrell ja és la quarta vegada que aconsegueix el temps mínim per a poder participar en el Campionat d’Espanya. Este any es celebrarà el pròxim cap de setmana 19 i 20 de març en Sabadell.
Encara que pertany al Club Platges de Castelló, la jove atleta, actualment compagina els seus estudis de segon de batxiller amb els seus entrenaments diaris sota les ordres de Juan Ramón García,
No és la primera vegada que Ferrer Vendrell puja al podi, ja que en la temporada passada en pista a l´aire lliure, es va proclamar tercera autonòmica absoluta en 400 metres llisos i primera provincial absoluta en 400 metres tanques.