Partit dels complicats contra el tercer classificat que arribava de realitzar un bon inici de temporada en les tres jornades disputades i que té un planter de gran qualitat.
El partit va començar de cara per als nostres, gràcies a una bona defensa i les parades de mèrit del nostre porter. Si a tot açò, li vam sumar un gran encert en atac, el resultat no va ser un altre que 5/6 gols per davant en pocs minuts que donava certa calma encara que no definitiva. Al descans arribarem amb un 17-9 al marcador.
La segona part va començar amb els mateixos ingredients, les defenses dels dos equips s’imposaven als atacs (menys encert per als Maristas en aquest tram de partit) cosa que va produir que fóra perdent aquest avantatge ampli a poc a poc. No obstant açò l’equip va saber administrar l’avantatge i el resultat final de 30-24 ens permet una setmana més seguir al capdavant del grup I de la Primera Estatal.
Destacar en la part golejadora una setmana més a José Padilla. L’extrem cordovès va anotar 10 gols en el partit i ja se situa també com un dels màxims golejadors de la categoria en la jornada 4. També cal destacar Carlos Cano amb 5 gols i Pau Sales amb 4.
L’equip ha començat molt seriós la lliga amb victòries molt important contra equips com Elda i Sant Joan que segur estaran a la part alta de la classificació. La pròxima jornada una eixida complicada contra la Horneo Alacant al Pavelló Pitiu Rochel (dissabte a les 17h.) que encara que ha pujat aquesta temporada s’ha reforçat amb gent com Javier Beteta o Aitor Borrás, que venen del C.D.Agustinos, campió de lliga la temporada passada. El pròxim partit a casa, un dels derbis valencians contra Florida Universitària el diumenge 22 a les 12 h.