[soliloquy id=»9399″]
Text: Adrià Machí / Foto: Moisés Castell
El primer equip tornava a disputar un partit al 9 d’Octubre després de dues eixides que han sigut molt complicades. Elx ha perdut a Agustinos que continuen un escalonet per dalt de tots els altres equips i això feia vital la victòria per a continuar somniant. El nostre equip després d’una primera part amb molts dubtes on no aconseguien trencar el partit que ha acabat amb empat al marcador 14-14. A l’inici de la segona part l’equip molt més enxufat, amb una defensa 6-0 amb molta profunditat que deixava una vegada i una altra sense idees als jugadors d’Alcàsser. Això propiciava contraatacs dels nostres jugadors amb Josep Folqués comandant la faceta anotadora de l’equip i com a jugador més destacat, amb 14 gols ha acabat el partit ni més ni menys. Com comentem les primers 7-8 minuts de la segona part amb un parcial molt favorable (20-15) s’ha aconseguit trencar el partit i després l’equip no s’ha conformat i ha seguit lluitant cada baló i eixint ràpid al contraatac. Al final 35-26 per als nostres en una segona part molt brillant. La setmana que ve, diumenge a les 12.30 a València, partit contra el sempre complicat Marni.