ies bernat guinovart 100% aprovats la veu d'algemesíEL 30% DELS NOSTRES ALUMNES OBTENEN 8 PUNTS SOBRE 10 A LES PAU.
Tota la comunitat educativa de l’IES Bernat Guinovart vol manifestar la seua alegria pels magnífics resultats que ha obtingut el seu alumnat en les Proves d’Accés a la Universitat. Com és habitual el resultat d’aprovats és del 100% dels alumnes presentats.
La totalitat dels 23 alumnes de 2n de batxillerat han superat la PAU, i sobre la Nota d’Accés a la Universitat (fins a 10 punts) un 30% dels alumnes han obtingut una qualificació superior a 8 punts. Cal destacar especialment l’alumna Maria Ferragud que ha obtingut 9.95 punts dels 10 possibles que conformen la suma de la part general i la mitjana de  l’expedient.
Des de la direcció del centre, a més de felicitar-los pels seus resultats volem també felicitar el professorat per la seua constant i excel•lent dedicació. Sense el seu treball aquests resultats no haurien estat possibles.
I com no, agrair els pares i mares dels nostres alumnes que hagen confiat l’educació dels seus fills a l’IES Bernat Guinovart.
A familiars i alumnes desitjar-los un bon estiu i dir-los que les portes del nostre centre sempre estaran obertes per a ells.