L’Ajuntament d’Algemesí reforçarà diversos serveis municipals amb la contractació d’11 persones a través dels programes d’ocupació.

LVA.-  L’Ajuntament d’Algemesí ha contractat 11 persones per un període d’un any a través dels programes Empuju i Explus. Es tracta de programes dirigits a la incorporació laboral de joves titulats menors de 30 anys (Empuju) i també de persones en situació d’atur majors de 30 anys (Explus).

El nou personal ja s’ha incorporat a les seues funcions laborals en els departaments de l’Agència de Desenvolupament Local, Tresoreria, instal•lacions esportives municipals, Urbanisme, Serveis Socials, Brigada d’Obres, Dial i Escoles infantils municipals Els Xiquets i Mestre Lozano.

El regidor de Personal, Kiko Reinoso, ha destacat que amb estes incorporacions es pretén “incrementar l’ocupabilitat dels joves, al mateix temps que es dota les entitats locals de recursos humans addicionals que els permeten realitzar actuacions específiques en l’àmbit de les seues competències».