El darrer cap de setmana de febrer tingué lloc una nova edició de la fira Outlet Algemesí. Un total de 15 comerços de la ciutat exposaren els productes rebaixats en la plaça Major.

outlet algemesiLVA.-  Enguany estigueren presents els establiments Sabina Fuertes, Carmen Roba Infantil, Little Kings, Toima, Base: Correxuta, Base: Desmarque, Decomob, Olga Cubells, la Manyeta, Mia Moda, Joieria Rellotgeria Folch, Naturpes, La Canaleta, Marintima, Petit Comité i Ninos.

L’Outlet obrí les seues portes el dissabte des de les 10 hores fins a les 21 hores, mentre que el diumenge només s’obrí al matí, d’11 a 14 hores. La fira Outlet Algemesí s’organitzà per l’Ajuntament amb la col·laboració de l’Associació de Comerços i Serveis d’Algemesí, ACSA, l’associació local d’empresaris Empal, i la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius i Comerç.

La regidora de Promoció Econòmica, Palma Egido, assenyalà que es tracta d’una fira “d’oportunitats al millor preu, en la qual els comerciants algemesinencs aprofiten per a tancar la temporada, al mateix temps que s’ofereix una possibilitat de compres per als consumidors de bons productes a preus atractius”.