avance taurino-setmana de bous-aurora dels llibres-fotoperiodismo valencia-agencia de prensa valencia-prensa valencia-comunicacion-periodismo-marketing-publicidad-diseño-carteleria-carton pluma-video corporativo-agencia prensa2-moises castell-carlos bueno-la veu d'algemesíLa publicació Avance Taurino compleix 25 anys, i per a celebrar-ho ha organitzat una exposició itinerant que repassa la seua història i que es podrà veure en la llibreria L’Aurora dels Llibres des de demà dimecres, 19 de setembre, fins a finalitzar la Setmana de Bous.

La llibreria L’Aurora dels Llibres, situada en el carrer Germanies 15, albergarà l’exposició que Avance Taurino ha preparat amb motiu del seu 25 aniversari. La publicació va començar a distribuir-se el 22 de juliol de 1993 a València i a poc a poc es va expandir a altres ciutats com Alacant, Castelló, Albacete i, per descomptat, Algemesí.

Coincidint amb la tradicional fira de les jonegades de la nostra població, demà dimecres dia 19, a les 20 hores, s’inaugurarà l’exposició en la qual es fa un repàs al succeït en els rogles durant est últim quart de segle i que ha tingut reflex en les pàgines d’Avance.

La mostra podrà visitar-se fins al final de la fira amb entrada lliure.