concert pasdobles-banda algemesi-alberto ferrer-fotoperiodismo valencia-agencia de prensa valencia-prensa valencia-comunicacion-periodismo-marketing-publicidad-diseño-carteleria-carton pluma-video corporativo-agencia prensa2-moises castell-carlos bueno-la veu d'algemesíL’esperat concert, que en aquesta edició celebra una important fita, tindrà lloc el pròxim 20 de setembre a les 19.30 hores al Teatre Municipal.

En finalitzar la trilogia de processons a la nostra patrona, la Banda Simfònica comença a preparar el següent concert de l’agenda, una cita imperdible que any rere any encisa el seu públic més fidel: el concert de Pasdobles. 
En aquesta ocasió el director Alberto Ferrer ha escollit una selecció de pasdobles nous tant per a la Banda com per al públic algemesinenc, com són Paco Calabuig de José Fabra, Feria de Julio de Fernando Bonete i Caballero rejoneador de Chemi Osuna, que sonaran a la primera part del concert. Després d’aquesta part més innovadora, retrem un homenatge al primer concert de pasdobles interpretant part del programa que va sonar al bar de la Cooperativa l’any 1994. L’encarregat de guiar-nos a través dels records i anècdotes d’aquests 25 anys de pasdobles serà Edu Roig, una figura coneguda del món de les falles i cultural de la nostra ciutat.
La venda d’entrades tindrà lloc dimarts 18 als locals de la Societat Musical en horari de 17 a 20 hores i una hora abans del concert a les taquilles del Teatre. El preu de l’entrada és de 6 € per al públic en general i de 3 € per als socis de la Societat Musical.