L’Ajuntament d’Algemesí ha aprovat la llista definitiva de l’estudiantat beneficiari de les beques de transport del darrer curs.

LVA.-  La Junta de Govern Local ha aprovat la llista definitiva de l’estudiantat beneficiari de les beques de transport del darrer curs 2021/2022 amb un import total de 35.180 euros per a més de 300 estudiants residents a Algemesí.

Amb l’objectiu de donar suport a les famílies amb estudiants universitaris i preuniversitaris i contribuir a pal·liar les despeses que han d’afrontar dels costos de desplaçament fins als seus centres d’estudis es convoquen cada any aquestes ajudes per part de la Regidoria d’Educació.

Entre els requisits destaca posseir el veïnat a Algemesí, tindre com a màxim 29 anys i estar matriculat en qualsevol centre educatiu de la Comunitat Valenciana, havent ací tres modalitats possibles que no són compatibles entre si: estudiants de cicles formatius i batxillerat artístic que no s’impartisquen a Algemesí; estudiants universitaris oficials i estudiants Erasmus, Sicue/Sèneca o d’altres programes internacionals.

El regidor d’Educació, Ximo Rosell, ha posat l’èmfasi en el fet que aquestes ajudes són “una mostra més del compromís de l’Ajuntament amb l’educació perquè cap estudiant d’Algemesí es quede sense poder estudiar per motius econòmics de desplaçament.”

Ja es pot consultar la llista definitiva de Beques de transport escolar per a jóvens estudiants curs 2021/2022 al tauler d’anuncis de la seu electrònica de l’Ajuntament.