El concert serà demà dissabte 22 de juny, a les 19:00 hores, a la Plaça Major, amb la Banda de Benimuslem com a convidada.

Festival Bandes societat musical algemesiEva Tortajada.-  La Banda de la Societat Musical de Benimuslem serà l’encarregada d’encetar el concert baix la batuta de Josep Ferrer Estarlich. Començaran la seua actuació amb la marxa «Benimuslem» de Jaime Palacios i a continuació interpretaran «A medieval Suite», de Andre Waignein. Per finalitzar la primera part, la banda convidada delectarà el públic assistent amb «Budapest Impressions», una suite en quatre moviments del belga Roland Kernen.

Després d’un breu descans, serà el torn de la Banda Simfònica d’Algemesí, la qual, dirigida pel mestre Alberto Ferrer Martínez, interpretarà un interessant programa. En primer lloc escoltarem la marxa mora «Tarde de Abril» de l’alcoià Amando Blanquer. Després serà el torn de «Cançons de mare», un recull de temes folklòrics valencians del compositor de Cullera Rafael Talens; i per tancar el concert els músics algemesinencs interpretaran «The Symphonic Gershwin» de Warren Barker, una recopilació dels temes més famosos del compositor americà George Gershwin.