Tornen un altre any les Nits de Música a la Xopera aquest mes de juliol. Enguany, aquest xicotet festival de músiques del món arriba a la seua 5a edició. Així, podem dir que les Nits de Música a la Xopera han arrelat a Algemesí. Creades i dirigides pel músic Josep Maravilla, aquest 2020 seran més curtes però igual d’intenses. Per tant, tindrem dues actuacions musicals els dos primers divendres de juliol, concretament el 3 i el 10 de juliol a les 22’30h. Tot i que els espectacles seran a l’aire lliure, hi haurà un control important perquè es complisquen les mesures de seguretat, i els assistents mantinguen les distàncies adequades.

Nits de Música a la Xopera vicent nacher ferreroVicent Nàcher Ferrero.-  El dia 3 de juliol actuarà el grup ALJUB, el qual, encapçalat pel músic Joansa Maravilla, ens oferirà un concert basat en el seu darrer treball discogràfic, “De les restes del naufragi” (2019), i ens farà una xicoteta mostra de les cançons del seu proper disc anomenat “Cor de magrana”, el qual encara està en preparació. ALJUB treballa sobre un repertori tradicional valencià, tot donant-li un aire mediterrani de la part més oriental del mar. El dia 10 de juliol tindrem l’actuació del cantautor NÉSTOR MONT, que ens presentarà el seu últim treball “Cançons d’abraçar arbres”.

D’aquesta manera, la música d’arrel valenciana estarà molt present a les Nits de Música a la Xopera d’enguany. L’Ajuntament d’Algemesí ha volgut fer costat als músics del nostre poble, tot recolzant el treball musical de Joansa Maravilla i Néstor Mont, els quals ens oferiran el bo i millor de la seua música en directe. Unes nits, que prometen uns bells moments de relax per als algemesinencs en l’espai natural per excel·lència d’Algemesí, la Xopera, gràcies a la qual som uns privilegiats.