Esta vesprada s’esperen els resultats dels test realitzats a altres 30 persones amb símptomes. 47 professionals sanitaris també estan contagiats.

LVA.-  En el moment de redactar esta notícia -15.00 hores del dimecres 1 d’abril- a l’hospital de la Ribera es troben hospitalitzades 64 persones per contagi del Covid-19, amb 12 afectats en l’UCI. A més, 30 persones amb símptomes s’han realitzat el test i el resultat es coneixerà esta mateixa vesprada.

A part, entre el personal sanitari de l’hospital de la Ribera hi ha 70 professionals en quarantena i 47 casos confirmats. A la Comunitat Valenciana, hui dia el total de professionals que han donat positiu ascendeix a 1.001, un número que continua pujant a un ritme similar des que el 23 de març es comptabilitzaren 378 contagis.

Una de les majors preocupacions actuals de les autoritats sanitàries valencianes és l’inici de contagis que s’ha viscut en residències d’ancians. Només en una d’elles, situada a Favara, s’ha conegut en les últimes hores el cas de cinc afectats, i un altre més detectat a Carlet, per la qual cosa s’estima que el número de positius pot incrementar-se en els pròxims dies.

Una de les opcions que està plantejant-se la Conselleria de Sanitat és repartir als majors segons el seu estat, confinant en una mateixa residència als qui estiguen contagiats.