Després de l’èxit de convocatòria de la primera experiència, l’Agrupació Empresarial d’Algemesí organitza una segona jornada informativa a través de videoconferència.

LVA.-  L’Agrupació Empresarial d’Algemesí, EMPAL, va començar a realitzar jornades informatives per videoconferència sobre temes d’interés social i econòmic que ajuden a pal·liar els efectes provocats per l’actual situació de l’Estat d’Alarma.

La primera experiència es va realitzar dijous passat 9 d’abril, i en ella es van tractar consells anímics per part del psicòleg i coach José Terrés, de l’empresa Prolidera, mesures de seguretat i convivència per Erich Vanacloig, comissari en cap de la Policia Local d’Algemesí, i finalment van concloure Jordi Miquel i Javi Chambó, de Caixa Rural d’Algemesí, amb línies de finançament per a pimes, micro pimes i autònoms.

La jornada digital es va celebrar a les 19.00 hores i van ser 78 empresaris i empresàries els que van participar en esta primera sessió per videoconferència, amb una audiència mitjana de 55 concurrents.

Vist l’èxit de la jornada, EMPAL ha organitzat la segona jornada digital que se celebrarà dijous que ve a les 18.30 hores, per a tractar temes d’especial rellevància en estos moments, com és la prevenció de riscos laborals en les empreses, mesures excepcionals sobre suspensió temporal d’ocupació, reducció de la jornada laboral, teletreball, així com altres aspectes econòmics en l’ajornament de pagaments, impostos, moratòries i la participació d’una ponència que explicarà les línies de finançament des del punt de vista del client i assessoria, tant laboral com fiscal.

L’entitat realitza les jornades obertes a tota persona que ho desitge amb l’objectiu de posar en coneixement de qui ho considere oportú els temes més importants d’este Estat d’Alarma amb experts col·laboradors.