Segons ha informat la representant de 3D MAKERS LA RIBERA, les mascaretes s’entregaran en DECOMOB, NATURPÉS, GIRBÉS MODA, Papereria LA CANALETA, Perfumeria ESTEVE i OLGA CUBELLS.


LVA.-  
El passat 6 de maig, en ple repartiment del periòdic d’este mes i després d’haver distribuït ja 4.600 mascaretes juntament amb la publicació, la coordinadora de 3D MAKERS LA RIBERA -que ha sigut el grup que les ha fet i donat- ens va informar que s’havia quedat sense stock, per la qual cosa decidirem entregar un “val” amb la resta de periòdics que faltaven per repartir en eixe moment, en total 6.400 més.

La representant de 3D MAKERS LA RIBERA es va comprometre a entregar-les a partir de demà dijous 14 de maig presentant el “val” en els següents establiments: DECOMOB mobles i decoració, NATURPES herboristeria i dietètica, GIRBÉS MODA, Papereria LA CANALETA, Perfumeria i decoració ESTEVE i OLGA CUBELLS “LA MANYETA”.

La Veu d’Algemesí agraeix l’esforç desinteressat d’estos comerços i sent no haver pogut entregar totes les mascaretes mitjançant repartiment, una cosa aliena a la nostra voluntat. També volem recordar que este periòdic és una empresa privada que res té a vore amb l’Ajuntament. Subsistim gràcies únicament a la publicitat i hem tingut que fer un notable esforç per fer arribar una mascareta a cada vivenda de la localitat.

Per això volem reiterar el nostre agraïment més sincer als nostres anunciants fixos en general, i en particular a CAIXA RURAL, ACSA, EMPAL i EMSUR per haver fet més suportable econòmicament la despesa que ha suposat dur a terme esta iniciativa, i sobre tot a la gent de 3D MAKERS LA RIBERA que ha estat confeccionant les mascaretes de forma totalment altruista.

Després de les declaracions de la representant de 3D MAKERS LA RIBERA, en les que anuncia que a partir d’ara és ella qui s’encarrega de la distribució de les 6.400 mascaretes que falten per donar, La Veu d’Algemesí es desvincula totalment de la seua entrega. En cas de necessitar alguna informació al respecte, caldrà demana-la a 3D MAKERS LA RIBERA a través del seu Facebook o Instagram.