viscoconfort cb maristas algemesi bm almoaradi fotoagencia valencia fotoperiodismo valencia agencia de prensa valencia prensa valencia comunicacion periodismo marketing publicidad diseño carteleria carton pluma video corporativo agencia prensa2 moises castell carlos bueno la veu d'algemesí

Carlos Miquel superant al desfensa del CB Almoradí en els 6 metres. MOISÉS CASTELL / Prensa2

Partit dels que fan afició, dels que fan botar del seient el viscut el darrer diumenge al 9 d’octubre entre el Viscoconfort i el Bm Almoradí.

Els d’Algemesí manaren en tot moment amb avantatges mínims que feia que no es pogueren relaxar. En atac, Padilla molt insiciu, anotant des dels 7 metres, Pau i Carlitos trobant espais on no hi havia, Tortajada ficant calma quant es necessitava, Ximo jugant-se la cara i soltant el braç, en defensa tots es sacrificaren…, els porters espectaculars.  A la fi, 23-20 per al Viscoconfort i victòria importantíssima per a consolidar-se en el primer lloc de la classificació.

Es va guanyar un partit, però és dels que valen més que dos punts després de la derrota d’Eivissa a Alcàsser. Ara cal gaudir i tornar a posar els peus a terra. Pròxima parada Eivissa en un dels camps més difícils de la categoria.