agrupacio de comerç i servei d'algemesi acsa  otoagencia valencia fotoperiodismo valencia agencia de prensa valencia prensa valencia comunicacion periodismo marketing publicidad diseño carteleria carton pluma video corporativo agencia prensa2 moises castell carlos bueno la veu d'algemesíEn un acte dut a terme en la sala del Mercat, L’Agrupació de Comerç i Serveis d’Algemesí, ACSA, ha efectuat la seua Assemblea General en la que ha presentat les accions de celebració del seu 25 aniversari.
Ahir divendres, 9 de març, l’Agrupació de Comerç i Serveis d’Algemesí (ACSA) va celebrar la seua Assemblea General Ordinària, en la que es van presentar totes les campanyes i activitats realitzades el 2017, es va aprovar l’estat de comptes de l’exercici, es van presentar els projectes per al 2018 i, a més, es va explicar la tasca que va a realitzar l’Oficina Tècnica Econòmica d’Algemesí (OTEA) de la mà dels tècnics Mireia Durà i Vicent Baldoví.
L’assemblea va a marcar el punt d’inici dels actes de celebració dels 25 anys de l’agrupació. Es van a programar diverses activitats i nous projectes per a celebrar aquest important aniversari que es celebrarà el pròxim 21 de juny al Museu de la Festa. A l’assemblea també es va presentar la nova imatge corporativa que commemora els 25 anys de l’agrupació. ACSA és una de les agrupacions pioneres en l’associacionisme comercial local de La Ribera i al llarg dels seus 25 anys ha organitzat gran quantitat de campanyes per a promocionar els comerços i serveis d’Algemesí.
A més de les intervencions de Gemma Carrasco, presidenta d’ACSA, i de Palma Egido, Regidora de Comerç, Alfredo Esteve va anunciar la seua propera jubilació, cosa per la qual deixarà de ser el secretari tècnic d’ACSA, càrrec que ha ostentat des de la constitució de l’agrupació.