CAMPANYA DIA DEL LLIBRE fotoperiodismo valencia agencia de prensa valencia prensa valencia comunicacion periodismo marketing publicidad diseño carteleria carton pluma video corporativo agencia prensa2 moises castell carlos bueno la veu d'algemesíACSA ha llançat una campanya de promoció conjunta de comerços per al dilluns 23 d’abril, data commemorativa el Dia del Llibre i el Dia de Sant Jordi, on és tradició regalar un llibre i una rosa.

En esta campanya, on es promocionen conjuntament les llibreries i floristeries associades a ACSA, els clients podran gaudir d’un 10% de descompte en llibres i roses. La forma de participació és molt senzilla: quan una persona compre un llibre, se li farà un descompte del 10%. Amb el tiquet de compra de la llibreria, podrà anar a qualsevol floristeria i presentant el tiquet obtindrà un descompte del 10% en roses.

Els comerços participants en esta promoció són: Papereria Llibreria Canaleta, Papereria Llibreria Juan B. Juan-Coses Boniques, Papereria Llibreria La Porta de Xarol, Llibreria Samaruc, Antara Floristes, Floristeria Flor de Lis i Tornasol Ambients Florals.