L’algemesinenc Álex Vercher, guanya el primer Concurs de cartells anunciadors de la Setmana Santa d’Algemesí.

LVA.-  La Setmana Santa d’Algemesí donà inici el passat Diumenge de Rams. De matí, va processonar la Confraria de Crist Rei, i de vesprada les del Nostre Pare Jesús de Natzaré i de Nostra Sra. al Peu de la Creu, que protagonitzaren el tradicional Encontre a la plaça del Teular. També ha sigut enguany el primer any en què s’ha celebrat el Concurs del cartell anunciador de la Setmana Santa d’Algemesí.
Per primera vegada, i gràcies a l’Associació d’Antics Alumnes Maristes, la Confraria del Santíssim Ecce Homo, amb la col·laboració de l’Ajuntament, s’ha convocat un concurs de cartells anunciador de la Setmana Santa. Esta primera edició ha sigut impulsada amb motiu del 75é aniversari de la fundació de la confraria i s’han presentat un total de 42 obres. El guanyador ha sigut l’algemesinenc Àlex Vercher Torres i, a més, han sigut declarats finalistes Maria Adam Armengol i Juan Vilches Adán. El divendres 22 de març, el claustre del Museu Valencià de la Festa acollí la presentació de l’exposició de les obres presentades al concurs.
Pel que fa als actes que resten per celebrar, hui, Dilluns Sant, a les 20:45 h. se celebrarà la processó i trasllat de la imatge de la Confraria del Santíssim Ecce Homo. A continuació, demà, Dimarts Sant, a les 21 hores, processonarà la imatge de la Confraria de Nostra Sra. de la Soledat. Dimecres Sant, a les 21 h hores, serà la imatge de la Confraria de Nostre Pare Jesús del Silenci la que viurà el seu trasllat fins a la casa de la Germana Major.
Finalment, el Divendres Sant, 29 de març, a les 7:00 h. tindrà lloc el Rosari i posterior Via Crucis Interparroquial; i a les 19:30 h es procedirà al Trasllat de les Imatges a la plaça Major per a participar en la Processó del Sant Soterrar que començarà a les 20 h.