L’empresa de software AGC–Assessoria de Gestió i Comunicacions d’Algemesí i el CIPFP Luis Suñer Sanchis d’Alzira han signat un conveni de col·laboració per a la millora de la qualitat de l’aire.

dismuntelLVA.-  L’acord de conveni inclou la cessió per part de AGC de 5 equips COzY, dispositius de mesurament de CO₂ amb comunicacions Wifi i Bluetooth, al CIPFP Luis Suñer Sanchis durant un any a canvi de les dades de mesurament de qualitat de l’aire registrats a l’interior dels edificis per a incloure en el projecte Qair.

Aquest acord s’integra dins del projecte Qair, desenvolupat per AGC, i que ha obtingut el suport del CDTI per al llançament d’un innovador conjunt de sensors (COzY), mòduls de comunicacions i sistemes de monitoratge i control l’objectiu principal del qual consisteix a desenvolupar un sistema mitjançant Big Data i Intel·ligència Artificial amb la finalitat de predir possibles incidències ambientals.

Participant en este projecte, el centre CIPFP Luis Suñer Sanchis d’Alzira es converteix en referència en l’àmbit de la seguretat ambiental.