Al voltant de 200 persones participaran en la primera edició de la Màster Class de spinning que tindrà lloc a Algemesí el dissabte 4 de novembre en el parc de Salvador Castell des de les 17 fins a les 20 hores. L’esdeveniment, impulsat per Dani Girbés a través de “La barberia de Dani” compta amb la participació de la Piscina Coberta i el gimnàs Actigym. 
La recaptació de les inscripcions serà donada íntegrament a la Fundació Movember que tracta de conscienciar en la salut masculina, més concretament en la prevenció i tractament dels càncers de pròstata i testicular.
Al llarg de tres hores intervindran els monitors Álvaro Felici, Ana García, David Franco, Jacinto Fos, Ángel Izquierdo, David Pous, Rafa Pous i Vicente de la Virgen que ajudaran als participants a completar els diversos reptes esportius.
L’organitzador de la master class benèfica de spinning, Dani Girbés, ha destacat que amb aquests esdeveniments “tractem d’ajudar a conscienciar a la gent que ha de preocupar-se per la seua salut i fer-se les revisions pertinents, i tot en un ambient festiu on l’esport és important en la prevenció del càncer”.