L’Assemblea de penyes ha reelegit a Alberto Fernández com el seu president, i ha fixat la celebració de la Setmana de Bous 2023 del 23 de setembre a l’1 d’octubre.

LVA.-  Les penyes cadafaleres de la plaça de bous d’Algemesí, reunides ahir dilluns 27 de març en l’Assemblea Constitutiva de la Comissió Taurina, van decidir per votació que la presidència de la Comissió continuara ocupant-la Alberto Fernández, que ostenta este càrrec des de 2015.

A l’elecció només es va presentar la seua candidatura, que va quedar ratificada per 20 vots a favor, dos en contra, un en blanc i un altre nul, en el qual es va escriure “No volem escola”, precisament un tema que haurà d’abordar la Comissió al costat de l’Ajuntament per a intentar convéncer al Consell Escolar Municipal que la Setmana de Bous deixe de ser lectiva, com va ocórrer l’any passat, i que torne a ser festiva.

Després de l’elecció del president, la primera mesura va ser fixar les dates de celebració de les festes. Segons es va acordar, la Setmana Taurina d’Algemesí se celebrarà del 23 de setembre a l’1 d’octubre.

La subhasta de cadafals, que es va celebrar dissabte passat 25 de març, es va saldar amb una recaptació de 437.700 euros, un augment de 25.900 euros respecte de l’any passat. Eixe serà el pressupost que tindrà la Comissió per a organitzar les jonegades i els espectacles nocturns de les festes.