alberto fernandez comision taurina algemesi setmana de bous  fotoperiodismo valencia agencia de prensa valencia prensa valencia comunicacion periodismo marketing publicidad diseño carteleria carton pluma video corporativo agencia prensa2 moises castell carlos bueno la veu d'algemesí

Alberto Fernández, nou president de la Comissió Taurina. MOISÉS CASTELL

A l’elecció per a l’actual temporada es va presentar en pugna amb Carlos Esquer, l’últim a exercir el càrrec. En el mateix acte es va estipular la data de celebració de la Setmana de Bous 2018 i va quedar configurada la Comissió Taurina.

Amb 6 vots d’avantatge sobre el seu contrincant, Alberto Fernández va ser triat nou president de la Comissió Taurina per a la present temporada. El resultat de la votació va ser de 14 paperetes per al vencedor, huit per a Carlos Esquer, actual president, tres nuls i un en blanc.

Fernández, que ja va ocupar el càrrec durant els anys 2015 i 2016, va afirmar en el seu al·legat que intentarà millorar el funcionament de l’apartat econòmic de l’associació i fugir de possibles picabaralles entre els seus components.

El seu equip de treball estarà format per Jorge Galbis, com a vicepresident d’espectacles taurins, Juanma Borrás serà el vicepresident d’espectacles nocturns, i Paco Rubio el de Serveis, mentre que Josevi Vendrell continuarà ocupant el càrrec d’auditor. A més, es crea la figura de l’adjunt a presidència, que serà Héctor del Olmo.

En el mateix acte va quedar fixada la data de celebració de pròxima Setmana de Bous, que serà del 22 al 30 de setembre.