Algadins Grup de Danses celebrarà la segona edició de PER SANT ONOFRE, BALLEM A LA PLAÇA el dissabte 11 de juny a les 8 de la vesprada.

LVA.-  Dins de la programació per les festes en honor al nostre patró Sant Onofre, el dissabte 11 de juny a les 8 de la vesprada, Algadins Grup de Danses celebrarà la segona edició de PER SANT ONOFRE, BALLEM A LA PLAÇA, on enguany tindrem l’honor de rebre un dels grups capdavanters del panorama cultural valencià: Les Folies de Carcaixent, recent guanyador de dos guardons als premis Carles Santos de la música valenciana pel seu disc “A l’estil del País”: el premi de música d’arrel tradicional i el premi del públic.

Amb la presentació d’Immaculada Cerdà, acadèmica de l’AVL, Algadins ens oferirà un repertori basat en balls d’Algemesí, que inclou tres peces clàssiques com són el Bolero Vell, les Valencianes i la Cebera, i la presentació de dos balls nous per al repertori algemesinenc anomenats Bolero Algadins i Jota del barranc.

A la segona part, Les Folies de Carcaixent ens oferiran, amb el seu estil depurat i escolaritzat, un variat repertori de peces de les comarques de la Ribera, l’Horta i la Costera i una mostra de la seua riquíssima indumentària.