terrenys pavello cobert algemesi la veu d'algemesiL’Ajuntament obri el concurs per a redactar el projecte definitiu la i l’adreça d’obra de la instal·lació esportiva.
Algemesí comptarà amb un segon pavelló cobert que es construirà al costat de l’actual instal·lació esportiva. L’Ajuntament d’Algemesí ha llançat el concurs de redacció del projecte de construcció d’un pavelló auxiliar i la posterior adreça d’obra.
Es pretenen construir una nova instal·lació esportiva, al costat del pavelló 9 d’Octubre, que puga acollir tant entrenaments com a competicions oficials. Aquest espai esportiu està previst que se situe en el solar del que fóra l’escorxador municipal, una parcel·la de 2.609 metres quadrats amb accés per l’avinguda Joan Fuster. En l’actualitat es tramita el canvi de qualificació del terreny per a possibilitar el seu ús esportiu. 
La pista esportiva albergarà la pràctica de bàsquet, futbol sala, voleibol i handbol, si bé haurà de tenir espai suficient per a acollir competicions eventuals d’arts marcials, tennis de taula o halterofília. Des del consistori es vol que la nova instal·lació tinga una dotació d’espai per a graderies de públic, així com vestuaris suficients per a equips i arbitratge, magatzem, administració i infermeria. 
«El que fem ara és obrir un concurs per a redactar el projecte definitiu i la direcció d’obra per a dur a terme aquesta instal·lació esportiva. Per a la construcció tenim ja parteix del milió i mig d’euros que com màxim ha de costar la pròpia construcció i posada en funcionament. Llancem el projecte amb diferències referent al projecte inicial. Hem aportat canvis que milloren les prestacions. El finançament que ens falta per a la seua construcció serà una prioritat», assegura el regidor d’Urbanisme, Pau Montalvà. 
«Es tracta d’una necessitat per la gran quantitat d’equips locals que usen la instal·lació existent, tant per a entrenar entre setmana com per a jugar partits de competició els caps de setmana”, assegura el regidor d’Esports, Pere Blanco