El reconeixement es lliurarà en l’acte institucional del proper 20 de gener.

LVA.- L’Ajuntament d’Algemesí ha acordat, per unanimitat, concedir el Guardó d’Honor de la Ciutat d’Algemesí a las Hermanas de la Caridad de Santa Ana. La proposta elevada per les associacions, centres educatius, grups municipals i guardonats, li atorga el guardó a títol col·lectiu en complir-se cent vint-i-cinc anys de la seua presència i servei al poble d’Algemesí.

Un reconeixement atorgat tant per les seues tasques d’assistència hospitalària des del 1896 fins al 1951 en l’antic convent dels dominics i per l’atenció desinteressada als ancians en l’asil de Sant Vicent Ferrer des del 1951 fins al 2015 com per la labor educativa que continua actualment des de les aules del seu col·legi. Una tasca que fomenta el creixement intel·lectual i l’educació en valors de l’alumnat. Així mateix, al voltant de la institució creixen diferents associacions que participen activament en la vida cultural del poble i cohesionen la societat algemesinenca.

El guardó es lliurarà en l’acte institucional que tindrà lloc el 20 de gener de 2020 al Teatre Municipal, dia en què es commemora el naixement d’Algemesí com a poble independent.