zona picnic poligono pepe miquel cotes la veu d'algemesiL’Ajuntament d’Algemesí ha instal·lat 13 taules de pícnic en les zones verdes municipals dels polígons Pepe Miquel i Cotes B per respondre a una demanda realitzada pels treballadors de les diferents empreses ubicades a aquests polígons.
Es tracta de mobiliari urbà de fusta FSC, certificada com procedent d’explotacions sostenibles. S’ha acordat amb els portaveus d’aquestes empreses la quantitat i distribució de les taules, buscant llocs de fàcil accés i la proximitat dels arbres.
La regidora d’Indústria, Palma Egido, assegura que aquesta actuació respon a una petició realitzada tant pels treballadors com pels empresaris del polígon de Cotes. «És també una forma de desenvolupar el Pla de Dinamització que, al final, pretén fer millor els nostres polígons i les seues instal·lacions. En definitiva, que el treballador vaja a la feina amb més qualitat, amb millors prestacions i amb més i millors infraestructures».
A més d’atendre les peticions dels treballadors per a fer ús de les zones verdes en l’hora de l’esmorzar i dinar, també s’atenen les necessitats de persones que passegen o fan esport per aquestes zones.
Al mateix temps, s’instal·laran nous contenidors prop d’aquestes àrees, per la qual cosa s’anima a tots els usuaris que facen un ús adequat d’aquest nou mobiliari.
La instal·lació d’aquestes taules completa l’actuació que a hores d’ara està realitzant-se als dos polígons per a adequar les zones verdes.