Algemesí va acollir la reunió de Juntes Locals Falleres junt amb la Junta Central Fallera. L’acte va tindre lloc al Saló de Plens de l’Ajuntament d’Algemesí i  va comptar amb la presència del President de Junta Local Fallera d’Algemesí, Juanvi Talamantes, de la Fallera Major de la Ciutat, Silvia Torner, l’Alcaldessa, Marta Trenzano i de la regidora de Festes, Palma Egido.

l'espoli fallas comunidad valenciana junta central fallera

All-focus

L’Espolí.-  Un total de 33 delegacions falleres van assistir a l’acte. Els temes que es van tractar a la reunió giraren al voltant dels actes que es realitzen conjuntament entre les Juntes Locals i Junta Central Fallera (campionats de truc, concurs de teatre, playbacks…), així com de l’Acte d’Homenatge a les Falleres Majors de les Ciutats de la Comunitat Valenciana, que enguany serà a principis d’octubre a Elda.

Esta és la primera vegada que Algemesí ha acollit un esdeveniment d’este tipus.

“Ser la seu de l’assamblea de Juntes Locals Falleres és ubicar la ciutat d’Algemesí al mapa faller de tota la Comunitat Valenciana, que almenys per una nit siga protagonista” ens conta l’Alcaldessa d’Algemesí Marta Trenzano.

Juanvi Talamantes asegura que la reunió de totes les Juntes locals es faça en Algemesí, demostra que “a dies d’avuí, la JLF d’Algemesí és un referent dins de la delegació de Juntes Locals i que si algú tenia dubtes, ja queda resolta que Algemesí és un poble faller”.

Jaume Bohigues, reelegit President de JLF d’Alzira i Juanvi Talamantes, coincideixen que amb la creació de la delegació de Juntes Locals Falleres, per part de Junta Central Fallera, ha sigut un acert fent que les falles de fora de València ciutat tinguen molta més importància en qualsevol acte. I uneix molt a les Juntes locals amb independència de ser de pobles més grans o menuts.