La ciutat d’Algemesí s’omplirà de música i emoció el pròxim 20 de maig amb el musical «Els Miserables». El concert serà gratuït i tindrà lloc a la plaça del Pla a les 22.30h.

Eva Tortajada.-  El públic podrà gaudir d’una adaptació única del clàssic de Víctor Hugo interpretada per la Schola Cantorum, el Cor de la Societat Musical i la Banda Simfònica d’Algemesí. A més, comptarà amb la participació de diferents cantants solistes que interpretaran els personatges principals de la història, entre els quals es troben Pepe Martínez, Pascual Andreu, Saray Garcia, Carlos Arturo, Dani Gallego, Olatz Moreno, Andreu Lázaro i Núria Garcia, així com amb la representació de les èpiques batalles a càrrec de l’Associació Napoleònica Valenciana.
Es tracta d’un projecte molt ambiciós que ha requerit de moltes hores d’assaig i dedicació per part de totes les persones que hi estan implicades. Aquesta col·laboració entre les entitats locals té com a objectiu acostar la cultura i la música als ciutadans d’Algemesí, així com oferir un atractiu turístic per a visitants de les poblacions veïnes. «Els Miserables en concert» serà una oportunitat única per gaudir d’una nit d’espectacle a la ciutat, on la combinació dels elements musicals i teatrals, prometen una experiència única i inoblidable.