Una recepció oficial a l’ajuntament congrega centenars de persones per a reconéixer al campió del món de motociclisme.

LVA.-  

Algemesí ha homenatjat Jaume Masià, campió del món de motociclisme. L’ajuntament ha acollit una recepció institucional a la sala de plens, al mateix temps que centenars de persones seguien l’acte en directe des de la plaça Major. L’alcalde d’Algemesí, José Javier Sanchis, ha anunciat que ja s’han iniciat els tràmits administratius municipals per atorgar a Masià la medalla de la ciutat al mèrit esportiu.


Per a l’alcalde d’Algemesí, José Javier Sanchis, “Jaume Masià és un patrimoni de tots els algemesinencs. Però la seua rellevància ja ha fet que traspasse les fronteres locals per a convertir-se en patrimoni dels valencians. Per a fer-nos una idea de la transcendència que té guanyar el mundial de motociclisme, només cinc valencians ho han aconseguit abans: Ricardo Tormo, Jorge Martínez “Aspar”, Champi Herreros i Nico Terol. Ara ha arribat el cinquè campió per a completar el pòquer de valencians amb corona mundial i posar el seu nom en una corba del circuit de Xest”.


Centenars de persones es van congregar a la sala de plens del consistori i a la plaça Major per a mostrar la seua admiració al jove pilot algemesinenc. Jaume Masià va declarar que “ha sigut un dia increïble, molta gent m’ha donat el seu suport, sentir-te tan valorat per un grup de gent, per tota una ciutat, em fa sentir molt agraït i content”.