El termini d’inscripció per a participar en aquesta nova edició de l’Escola de Pasqua és de l’1 al 18 de març, i els alumnes seran admesos per ordre d’inscripció fins a completar les 60 places oferides.
L’escola de Pasqua, que se celebrarà els dies 29,30 i 31 de març i 1 d’abril de 2016, inclou múltiples activitats esportives per a xiquets de 3 a 12 anys
Algemesí (09 de març de 2016). La Piscina coberta d’Algemesí obri el període d’inscripció per a una nova edició de l’Escola de Pasqua. Es tracta d’una oferta lúdic-esportiva per a xiquets/as amb edats compreses entre els 3 i els 12 anys per als pròxims 29,30 i 31 de març i 1 d’abril de 2016.
Els interessats a inscriure als seus fills en l’Escola de Pasqua tenen de temps fins al pròxim 18 de març. El preu d’aquesta escola, que comprèn activitats de 9.00 a 13.00 hores, és de 30 euros per xiquet/a. En aquesta nova edició els inscrits podran gaudir de rutines esportives com flag rugbi, goalball, Cubbá, piragüisme, jocs populars o cursos intensius de natació, entre altres activitats.
En aquesta ocasió s’han oferit un total de 60 places per a permetre als pares que disposen d’activitats sanes i d’oci per als seus fills en dies festius en els quals ells han de treballar i no poden ocupar-se dels xicotets. Per açò, des de la Piscina Municipal Coberta d’Algemesí es proposen activitats saludables i educatives per als més xicotets, amb la finalitat de que practiquen esport i gaudisquen al costat d’altres xiquets.
Per a més informació:
Paloma Silla
626078346
comunicacion@masqvida.com.es