El joneguer algemesinenc de l’Escola de Tauromàquia de València va mostrar el seu concepte clàssic del toreig i va acabar eixint a muscles.

Álvaro Cerezo amb les orelles. LITUGO

Carlos Bueno.-  Més actiu que en ocasions precedents. Amb un actitud que va denotar major ambició. Així es va mostrar Álvaro Cerezo dissabte passat 22 d’octubre en la plaça de bous de Bocairent.

El d’Algemesí va banderillar al seu antagonista amb varietat i vistositat abans d’iniciar la seua faena de muleta amb suavitat i temple, que era el que necessitava l’exemplar de La Rinconada que va sortejar, de bona condició però just de forces.

Imprimint el seu toc de bon gust, Cerezo va signar diverses sèries en redó lligades i elegants. Pel pitó esquerre l’animal es va posar gazapó, però encara així l’algemesinenc va aconseguir robar-li diversos naturals solts de bella factura.

Va tornar després a torejar sobre la mà dreta per a arredonir la seua labor abans de rubricar la seua obra amb una sensacional estocada i de passejar les dos orelles que li van ser concedides.