El joneguer d’Algemesí va tallar dos orelles i va eixir a muscles de la plaça de Bocairent després d’una gran faena basada en el toreig al natural.

LVA.-  El diumenge 27 d’agost, es va celebrar el segon festeig que l’Escola Taurina de València organitzava a Bocairent, en el qual va participar Álvaro Cerezo, que va sortejar un jònec de El Cotillo que va apretar d’eixida cap a taules, la qual cosa va impedir que l’algemesinenc poguera sentir-se còmode amb el capot.

No obstant això, la decoració va canviar quan va agafar la muleta per a plantejar una labor decidida, ferma i segura. Sempre lluint bona col·locació, Álvaro va torejar amb empaque, gust i temple, primer en redó i a continuació al natural, per on va signar passatges d’indubtable profunditat.

A mitja faena se li va colar l’animal pel pitó dret, propinant-li una forta voltereta que, per fortuna, va quedar en un simple esglai. Va tornar al pitó esquerre per a arredonir la seua actuació, que va rematar d’excel·lent estocada, i la petició de les dos orelles va ser unànime.