El joneguers algemesinencs lidiaren becerres de Fernando Machancoses i tallaren de manera simbòlica les dos orelles.

LVA.-  Ahir 31 d’agost, en horari nocturn, es va celebrar a Moncada la classe pràctica per a alumnes de l’Escola de Tauromàquia de València que es va haver de suspendre una setmana abans a causa de les altes temperatures. En ella van prendre part els algemesinencs Álvaro Cerezos i Juan Alberto que van il·lusionar al públic amb les seues actuacions i van aconseguir tallar de manera simbòlica les dos orelles.

Álvaro Cerezos va sortejar una becerra abanta amb clara querència a taules a la que va plantar cara amb determinació en el centre de la plaça sense deixar que se’n anara de la reunió. Álvaro va tindre la virtut de citar-la a la distància adequada i amb la muleta a l’altura precisa perquè l’animal guanyara fixesa i repetira les seues envestides. Així, li va traure molt més partit del que es preveia, i va brillar sobretot torejant en redó, ja que pel pitó esquerre l’exemplar de Fernando Machancoses es quedava més curt. Va rematar amb una tanda d’ajudats per alt que va tindre molt de sabor i que va ser molt aplaudida pels aficionats.

En la mateixa funció per fi va poder presentar-se en públic Juan Alberto Torrijos, fill del matador del mateix nom, que la setmana anterior no va arribar a torejar en suspendre’s el festeig abans del seu torn. El d’Algemesí va eixir molt decidit a rebre de capot al seu antagonista, una vedella que repetia incansable les seues envestides però amb un viatge molt curt, la qual cosa va dificultar molt el lluïment. Això no va minvar el seu ànim i Juan Alberto es va mostrar en tot moment molt disposat. La seua decisió i arravatament per a torejar sobre la mà dreta va arribar molt al públic que va aguantar la seua actuació baix una forta pluja.