El del “Triatló Algemesí” es va imposar amb un temps final d’1 hora, 33 minuts i 32 segons en Cala Bassa.

alvaro sabaterLVA.-  Segons publica el Diario de Ibiza, Álvaro Sabater (Triatló Algemesí) es va proclamar vencedor absolut de la 20 edició del Quadriatló Illa d’Eivissa, que es va disputar en Cala Bassa el passat 4 de desembre, un dia marcat pel fred que van haver de suportar els al voltant de 40 participants en la prova.

Sabater va completar en 1 hora, 33 minuts i 32 segons el recorregut de la competició, compost per un segment de 500 metres de natació, 3 quilòmetres de piragüisme (en kayak de mar), 15.000 metres de ciclisme i 4 quilòmetres de carrera a peu.

El segon lloc li va correspondre a Daniel Pons (1h.38’45’’) i el tercer a Luis Sánchez (1h.43’22’’), el dos esportistes integrants del Xtrem Calvià Triatló.

L’única dona que competia de manera individual en la prova va ser Ana Soler, també del Xtrem Calvià Triatló, que va invertir un temps d’1 hora, 51 minuts i 10 segons.