L’algemesinenc ha signat pel que resta d’any esperant renovar la pròxima temporada.

alvaro traver racing santander

Álvaro Traver en l’acte de la seua presentació amb el Ràcing de Santander. HARDY, D’ALERTA

Josevi Blasco.-  Álvaro Traver fitxà el passat 30 de gener pel Ràcing de Santander. El jugador d’Algemesí i procedent del Numancia ha firmat fins al 30 de juny del present any amb l’objectiu de renovar per a la següent temporada.

Traver ha decidit realitzar aquest canvi amb la búsqueda de minuts i una continuïtat que li permeta tornar a sentir-se “important”, de la mateixa manera que ho va ser fa un any i mig a l’Sporting de Gijón.

Respecte al sistema de joc, l’entrenador Aritz Solabarrieta li ha comunicat que jugarà a la seua posició natural, tant d’extrem dret com esquerre, i li ha demanat la necessitat de ser eixe jugador “desequilibrant” com era a l’Sporting de Gijón. No obstant això, no descarta que puga jugar de segon punta o, fins i tot, de davanter.

El Racing de Santander ha presentat una dinàmica bastant dolenta aquestes últimes setmanes, però la victòria del 31 de gener per 2-4 davant l’Alavés B, sembla que ha consolidat la seua posició a la part mitja de la taula. És per això que Traver ens ha comentat: “el que hem de fer és intentar aconseguir cada setmana els tres punts i intentar estar cada vegada més dalt”.