premis setmana taurina algemesi-foto mateoLa Comissió Taurina va reconèixer també a Borja Collado, Ana Rita, Miguel Polope, Flor de Jara, José Arévalo o Gabin Rehaby entre altres premiats, a més de fer una menció especial al ramader local Salvador Pujol.

En una gala celebrada anit, divendres 8 de febrer, en el Teatre Municipal d’Algemesí, la Comissió Taurina va entregar els premis corresponents a la fira taurina de setembre de 2018 que va albergar sis jonegades amb picadors, un festeig de rejons i dos jonegades sense picadors.

A més dels premiats i autoritats locals, va estar present el president de la Diputació Provincial de València, Toni Gaspar, que va rebre una menció especial per la seua labor al capdavant de l’Escola Taurina i pel seu constant suport a la tauromàquia en general i a Algemesí en particular.

Ángel premis setmana taurina algemesi-foto mateo-Téllez-Mateo-El joneguer Ángel Téllez va arrepelgar la “Taronja d’Or” al triomfador del serial i un capot de passeig brodat a mà de mans de l’alcaldessa de la ciutat Marta Trenzano, i del president de la Comissió, Alberto Fernández.

La “Taronja de Plata” per al millor becerrista va anar a les mans del valencià Miguel Polope, mentre que el trofeu a la rellonejadora triomfadora se’l va emportar la portuguesa Ana Rita.

La divisa de Flor de Jara va copar els premis ramaders, i el seu propietari Carlos Aragón Cancela va recollir el de millor ramaderia i el de millor jònec del serial per Burgalés, lidiat en tercer lloc el 27 de setembre.

L’excel·lent brega i els espectaculars parells de banderilles li van valdre a José Arévalo per a alçar-se amb el guardó de millor home de plata, mentre que Gabin Rehaby va ser reconegut com el picador més destacat després de la vara que li va propinar al quart Victorino el 29 de setembre.

A més, Borja Collado, que va tallar tres orelles la vesprada del seu debut amb picadors, va recollir el “Detall per al record” que atorga la televisió BERCA TV.

Salvador Pujol-Alberto Fernández-premis setmana taurina algemesi-foto mateo

Alberto Fernández, President amb Salvador Pujol. MATEO

El ramader local Salvador Pujol també es va emportar una menció especial per l’excel·lent comportament dels seus becerros en els espectacles nocturns. Es donava la circumstància que era la primera vegada en la història que una ramaderia local debutava en la fira.