Esquerra Unida.- Estem finalitzant la legislatura i ha tingut la novetat d’un govern únicament format per el PSPV-PSOE i EU que, a més, ha estat en minoria. Aquesta circumstancia ha estat determinant per al funcionament de l’Ajuntament i ha fet que les decisions s’hagen pres de manera consensuada, tot i que, la nostra voluntat d’acord en temes importants per al futur del poble i de la seua gent ha estat sempre aquesta.

Un dels assumptes mes importants en aquest sentit es el treball, per això hem tractat de millorar la  contractació, per tots els camins possibles, la formació com la millor via per aconseguir ocupació de qualitat i també, però no menys important pel fet de enumerar-la al final, la promoció econòmica i el recolzament a les empreses del nostre poble, per afavorir-les directament o a traves de la millora de les circumstancies que determinen la seua activitat.

Des del inici de la legislatura, el grup de treball creat amb EMPAL i ACSA, ha presentat propostes que hem implementat, l’acord amb la Universitat per fer un estudi de la situació econòmica com punt d’eixida per explorar possibilitats de millora i, a proposta del mateix, la creació d’OTEA, la oficina tècnica que ja duu en marxa mes d’un any i que està fent un gran treball de coordinació i recolzament.

Cal destacar també el treball fet per millorar els accessos als polígons i el seu manteniment, així com noves accions per fomentar el comerç local i la campanya Algemesí ho te tot.

Per al nostre grup es fonamental el recolzament a les empreses com a factors del treball de qualitat, però no podem oblidar al sector de la taronja, amenaçat pel productes de Sudàfrica sense complir les garanties fitosanitàries, pensem que finalment serà revisat, gracies a la mobilització del sector.

Per acabar, desitjar que, aquest treball fet amb l’acord de tota la corporació, puga continuar i aportar millores per a les empreses i també per als treballadors. Així millorarem el poble d’Algemesi.