asocalge-carrera cancer-fotoperiodismo valencia-agencia de prensa valencia-prensa valencia-comunicacion-periodismo-marketing-publicidad-diseño-carteleria-carton pluma-video corporativo-agencia prensa2-moises castell-carlos bueno-la veu d'algemesíEl diumenge 4 de novembre tindrà lloc la quarta edició de la Volta a Peu contra el càncer que organitza l’Associació del Càncer d’Algemesí, Asocalge. Serà a les 11 del matí sobre un circuit urbà de quatre quilòmetres. La recaptació es destina cada any a col·laborar en un projecte d’investigació mèdica.

Emilia Ferragud, presidenta d’Asocalge, ha posat en valor la necessitat d’aquestes activitats perquè “són importants els gestos de solidaritat i l’esport és una de les millores activitats de prevenció”, al mateix temps que ha destacat el fet de ser “una associació modesta que necessita l’ajuda de tots els estaments de la ciutat perquè s’impliquen en aquesta causa solidària”.

Sobre la carrera, Juan Enrique Ribes, president del Club de Córrer Tortuga, ha mostrat l’ajuda del club amb l’associació per a dissenyar un traçat completament urbà i amable que transcorre pels carrers del centre de la ciutat.
La subdirectora mèdica de l’Hospital de la Ribera, Pino Benavent, ha destacat la importància d’aquesta activitat que ajude “a motivar a la població a realitzar activitats de prevenció i promoció de la salut”.

Per la seua banda, l’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, ha volgut agrair a Asocalge el treball que duen a terme durant tot l’any i que es fa visible en aquesta carrera, al mateix temps que ha destacat la implicació del club Tortuga i ha animat a tots els algemesinencs a participar en aquest esdeveniment esportiu.