asocalge Unidad de Biomarcadores y Medicina de Precisión del Instituto Sanitario de Investigación de La Fe juan sandoval epigenética adela cañete Oncopediatría del Instituto Sanitario de Investigación La Fe cáncer pediátrico agencia prensa2 periodismo comunicación fotoperiodismo moises castell carlos bueno la veu d'algemesíLa junta directiva de l’Associació de Càncer d’Algemesí, viatjà a València el 12 de febrer per fer entrega de dos donatius per a la investigació del càncer.
 
ASOCALGE va fer arribar al Dr. Juan Sandoval, que du endavant un projecte en la Unidad de Biomarcadores y Medicina de Precisión del Instituto Sanitario de Investigación de La Fe, la quantitat de 16.000€. Este investigador estudia la epigenètica, que servirà per buscar marcadors que ajuden a identificar en les primeres fases el càncer de pulmó, o d´altres tipus, que són complicats de diagnosticar al principi de formar-se. 
 
Este any, seguint els passos del darrer , l’associació va decidir ajudar també a la investigació del càncer pediàtric. La Dra. Adela Cañete, investigadora en Oncopediatría del Instituto Sanitario de Investigación La Fe, va rebre 5.000€, que ajudaràn a la investigació d´esta malaltia, que es més greu quan afecta a un xiquet.
 
La Fe és un hospital valencià i ASOCALGE va pensar que la seua trajectòria els avala, ja que moltes persones són ateses allí.
 
Estos donatius van ser possibles per la generositat de totes les persones que col·laboren en l’associació, començant pels socis i seguint per tots aquells que de moltes maneres els han ajudat.
 
En ASOCALGE estan molt agraïts a les institucions públiques i privades d’Algemesí perquè sense el seu suport no podrien fer el que fan.