Després de dos anys hem pogut tornar a celebrar la nostra Assemblea a les instal·lacions del Casino d’Algemesí, com abans, amb els nostres associats i alguns convidats, com han sigut la Regidora Palma Egido, la Cap de la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València, Imma Cerdà, o la tècnica de l’ADL d’Algemesí, Carme Ferrís. ACSA vol agrair la presencia de totes elles i d’alguns regidors i regidores dels diferents partits polítics locals a un acte on es va presentar la tasca desenvolupada durant l’any 2021, les diverses campanyes i les iniciatives que venim implantant per a premiar i fidelitzar als nostres clients.

ACSA.-  Els associats desenvolupen un paper fonamental al sector comercial local. Són indispensables per a que els nostres veïns i veïnes puguen tindre a l’abast tot el que necessiten i així ho destacàrem. A l’Assemblea es va posar en valor la tasca del xicotet comerç i la necessitat d’incentivar-lo i motivar-lo per a aconseguir que es mantinga.

Els comerciants i autònoms son treballadors i treballadores dedicats en cos i ànima a procurar un espai viu i dinàmic a Algemesí. Gent com Imma Cerdà, que vincula llengua i comerç amb la campanya “Som de barri, de ciutat, de botiga, de mercat”, ens va acompanyar i va mostrar el seu suport a eixa botiga de barri que a ella tant li agrada.

D’altra banda, des d’ACSA agrairem el suport a Caixa Rural d’Algemesí, donat que actualment ha substituït els premis en metàl·lic per Targetes Regal, de manera que els agraciats als sortejos que realitzen al llarg de l’any, obtenen diners en forma de targeta que tan sols es poden gastar als TPV que Caixa Rural té distribuïts als establiments locals. Esta nova modalitat dels premis és una manera més de dinamitzar el comerç local.

Una vegada repassada la tasca de l’any passat, presentàrem el pressupost del 2022 i algun projecte nou, com la nova APP que substituirà les butlletes que fins ara utilitzàvem. Jordi Ferrís, de Sénia, va ser l’encarregat de presentar-nos un esborrany de la que serà la nova ferramenta d’ACSA, desenvolupada a iniciativa seua. Finalment, i abans del acomiadament de la Presidenta, Àngels Sierra, i de la Regidora, celebràrem que ja som 190 els establiments associats a ACSA, xifra molt alta que reafirma la bona tendència que mantenim als últims quatre anys. Des d’ACSA anem a continuar dinamitzant el comerç i els serveis locals i lluitant per a que la seua llum estiga sempre encesa.