L’Ajuntament d’Algemesí habilitarà el diumenge al matí un servei de transport gratuït fins al Centre Polivalent per la jornada electoral.

LVA.-  L’Ajuntament d’Algemesí oferirà un servei de transport gratuït al Centre Polivalent amb motiu de la celebració de les eleccions al Parlament Europeu. Els autobusos circularan des de les 9 del matí fins a les 14 hores.

Iniciaran el seu recorregut en l’avinguda de Bernat Guinovart, en la parada de la rotonda de La Milotxa i seguiran per l’avinguda del País Valencià, en la parada entre els carrers de Cotes i Pardines. La següent parada estarà situada al carrer dels Arbres i continuaran fins a la parada d’autobús situada enfront de la gasolinera de la ronda del Calvari i, des d’allí, arribaran al Centre Polivalent.

Es tracta d’un servei extraordinari que s’ofereix a causa del trasllat dels col·legis electorals del col·legi Blasco Ibáñez i de la Casa de la Música a l’edifici del Centre Polivalent que compta amb millors condicions de climatització, serveis i aforament. Amb aquesta mesura, es permet a les persones que necessiten desplaçar-se un vehicle per a anar a votar en la jornada electoral del diumenge.