El passat dissabte 30 d’abril una Plaça Major plena de gom a gomva vibrar amb la nostra música i cultura tradicional.

Emmarcat dins la XXXI Trobada d’Escoles en Valencia i organitzat conjuntament per la Societat Musical i l’Ajuntament d’Algemesí aquest acte va aconseguir reunir a un elevat nombre de persones que va passar una vesprada-nit molt agradable i divertida escoltant les anècdotes i cançons del conegut cantaor.

Pep Gimeno “Botifarra”, la seua rondalla i la Banda Simfònica d’Algemesí van interpretar un variat repertori de la nostra música més tradicional, des de jotes a romanços, boleros, malaguenyes, i així fins a 13 peces de la tradició valenciana que feren les delícies d’un nombrós i variat públic. Per tal de donar un toc de color, i recordant que moltes d’aquestes cançons són també danses, Algadins, Grup de Danses va ballar tres d’elles fent així molt més atractiu l’espectacle.

Amb aquest concert la Banda Simfònica d’Algemesí segueix amb la línia de treball que porta desenvolupant des de fa uns anys: oferir un ventall de concerts de diferents estils i temàtiques, que busquen atraure a nous públics així com agradar als seus incondicionals.