A l’últim plenari Bresó va reclamar que Pepe Hernandis demostre documentalment la seua condició o deixe Més Compromís per Algemesí.

mes compromis pepe hernandis lorena calatayud moises castell agencia prensa2

Lorena Calatayud, portaveu de Més Compromís, en el seu torn d’intervenció al darrer plenari de febrer junt a Hernandis. MOISÉS CASTELL/Prensa2

Edgar Bresó.-  Al plenari del passat mes de desembre, la portaveu de Més Compromís va acusar a l’alcaldessa d’Algemesí de mentir al indicar que la situació del regidor de la formació nacionalista era equiparable a la del regidor no adscrit Edgar Bresó. No obstant, segons les seues pròpies paraules, la portaveu va afirmar que el regidor Pepe Hernandis, com a mida de protesta per falta de democràcia interna al seu partit, no pagava les quotes que li corresponen com a afiliat.

Bresó reclama de nou, tal i com ja ho va fer per escrit anteriorment a l’alcaldessa, «aclarir» la situació del regidor. Tal i com indiquen els estatuts del seu propi partit, no abonar les quotes d’afiliat suposa la baixa com a tal. Per tant, si el sr. Hernandis, tal i com la seua portaveu afirma, no paga les quotes, hauria deixat de ser afiliat i per tant tampoc podria formar part del Grup Municipal, segons indica el reglament de l’ajuntament. Més Compromís, davant el dubte que ells mateix han creat amb les declaracions de la seua portaveu, hauria d’aclarir per bé de tots, especialment els seus afiliats, quina es la situació del regidor.

Edgar Bresó va deixar el seu partit, Ciutadans, i per tant es va convertir en regidor no adscrit a l’ajuntament d’Algemesí. Ara el regidor reclama que, en defensa de la tan sol·licitada per alguns higiene democràtica, Més Compromís certifique quina és exactament la situació del seu regidor, ja que podria estar produint-se una situació irregular al plenari municipal.