tarifa plana Multitranquilidad caixa rural d'algemesí la veu d'algemesíEl seu llançament coincideix amb la posada en marxa de la Campanya Multitranquilidad Assegurada que bonifica la contractació múltiple d’assegurances  fins a mil euros.
La Caixa Rural d’Algemesí i Assegurances RGA han llançat la Tarifa Plana Multitraquilidad, un nou servei per als clients, que permet agrupar els rebuts de les assegurances en dotze quotes mensuals, independentment de la seua data de venciment. Amb este llançament, la Caixa Rural d’Algemesí i Assegurances RGA, pretenen facilitar als clients el pagament dels rebuts d’assegurances, els permet una millor planificació i coneixement de la seua inversió en productes asseguradors. A més dels beneficis propis del servei, la Tarifa Plana Multitranquilidad no té cap cost addicional per als clients, per eset motiu, des de la Caixa Rural i la Companyia asseguradora esperen que tinga una gran acceptació entre els clients actuals d’assegurances i ajude a captar noves pòlisses i nous clients.
Per donar a conèixer aquest nou servei, el seu llançament ha coincidit amb la posada en marxa de la Campanya Multitranquilidad Assegurada, que estarà en vigor fins al proper 15 de desembre. Esta és una campanya que incentiva la contractació múltiple d’assegurances en Caixa Rural d’Algemesí, i que en esta edició, premia especialment si el client contracta, a més de les assegurances promocionades, la Tarifa Plana Multitranquilidad, podent aconseguir una bonificació de fins mil euros en una targeta regal. La campanya és una acció especialment adreçada a unitats familiars i autònoms, col·lectius amb un perfil d’assegurament elevat per als que pot ser interessant agrupar les assegurances en la Caixa Rural d’Algemesí i planificar els pagaments amb una quota estable mensual.
Les assegurances bonificades en la campanya i susceptibles de adherir-se a la Tarifa Plana Multitranquilidad són llar, vida, automòbil, accidents i decessos. A més d’estes assegurances la Tarifa Plana Multitranquilidad permet finançar les assegurances de comerç i caça.