Caixa Rural és una entitat financera l’objectiu de la qual és acostar la banca de proximitat als ciutadans que confien en els productes i serveis que ofereix per poder atendre les seues necessitats financeres. El seu esforç es centra en aconseguir que tots els clients, particulars, autònoms i empreses, troben una solució financera per a cada situació, personal o empresarial.

Caixa Rural.-  La nova web comercial que ha llançat Caixa Rural, és un reflex de les actuals formes de comunicació i atenció als clients a través de canals digitals, reforçant també l’atenció en oficines.

Des de Caixa Rural d’Algemesí s’han treballat les diferents etapes en la vida de les persones. “Moments” importants dels clients, ja siga en la seua vida personal com en la seua vida professional, que poden necessitar i beneficiar-se de serveis i productes que ofereix l’Entitat.

En este sentit, en els temps que estem vivint és clau apropar la innovació i la tecnologia al servei del client. Aquest és l’objectiu del Programa d’Estratègia Digital de Grup Caixa Rural 2019-2022. Un pla que naix al juliol de 2019 i en el que l’objectiu principal és la satisfacció de les necessitats de digitalització dels gairebé cinc milions de clients del Grup.

La visió estratègica sobre la qual es materialitza el pla parteix de la base que els clients actuals operen i contracten, de manera indistinta, per canals digitals i de manera presencial en oficines, i per tant és necessari dotar a les Caixes Rurals dels mitjans necessaris per a oferir una experiència d’usuari integral i completa, tant en canals físics com digitals. #Connectem és el concepte que ha triat el Grup Caixa Rural per a traslladar la seua revolució digital a la societat.

En definitiva, és un compromís cap als clients per a preservar la proximitat que els caracteritza, però reafermant els avantatges que ofereix la innovació tecnològica.