El nou producte té una rendibilitat garantida del 1’3%, i està destinat, tant per a clients de Caixa Rural, com per als d’altres entitats.

LVA.-  Es tracta d’un nou pla de pensions que garanteix un interessant tipus a venciment als estalviadors, tant si ja són clients de Caixa Rural d’Algemesí com si disposen de productes d’estalvi en altres entitats i desitgen traspassar-los a l’entitat i, així, protegir els seus estalvis.

L’escenari internacional i la incertesa econòmica està provocant que els mercats financers es tornin incerts i inestables, una circumstància de la qual també són conscients els estalviadors, que miren amb preocupació l’evolució dels seus diners.

Els partícips de plans de pensions no són aliens a aquesta situació, i també busquen la seguretat en els estalvis que generen al llarg dels anys per a la seua jubilació. Per a tots ells, Caixa Rural ofereix el pla de pensions RGASeguridad 2027 III, un producte a 4 anys i 3 mesos que ofereix una rendibilitat TAE, garantida pel Banc Cooperatiu Espanyol, del 1,3% al seu venciment, abril de 2027. L’oferta és limitada fins a esgotar la inversió.

Aquest pla de pensions és un producte d’estalvi dirigit a tots els estalviadors, siguen clients de Caixa Rural d’Algemesí o no i, sense lloc a dubte, és un excel·lent refugi per a aquests estalvis fins a 2027.