La Comissió Taurina va presentar les actuacions nocturnes de la Setmana de Bous 2019.

cartel setmana bous algemesiLVA.-  Els grans al·licients nocturns de la Setmana de Bous 2019 seran, entre altres, Camela, Henry Méndez i Demarco. La fira s’obrirà amb un tribut a Queen, el mític grup de Freddie Mercury, i l’espectacle musical Tallarina on tour posarà el punt més festiu i boig de les nits taurines.

A més, se celebrarà un Concurs Nacional de Retalladors amb animals del ramader local Salvador Pujol, uns exemplars que es desencaixonaran tres nits abans com a preàmbul al tentadero que efectuaran tres alumnes de l’Escola Taurina de València: Alberto Donaire, Nek García Romero i Álvaro Cerezo, els dos últims d’Algemesí. Enguany tampoc faltarà el concurs Gran Prix i tornarà a celebrar-se la nit de carrosses.

El cartell d’actuacions nocturnes queda com segueix:

Divendres 20 de setembre: Tribut a QUEEN

Dissabte 21: DEMARCO

Diumenge 22: CARROSSES

Dilluns 23: Desencaixonada dels exemplars per al concurs de retallades i tentadero pràctic sense picar de la ramaderia local de Pujol Gómez per als alumnes de l’Escola Taurina de València Alberto Donaire, Nek García Romero i Álvaro Cerezo, els dos últims d’Algemesí

Dimarts 24: TALLARINA on tour

Dimecres 25: GRAN PRIX

Dijous 26: CONCURS NACIONAL DE RETALLADORS amb animals de Pujol Gómez

Divendres 27: HENRY MÉNDEZ

Dissabte 28: CAMELA

En l’acte de presentació dels cartells, celebrat ahir 18 de juliol en el Museu de la Festa, també es va donar a conéixer el vídeo promocional de la Setmana de Bous 2019, elaborat per Berca TV, i es va mostrar el projecte de la plaça de bous en 3D que ha elaborat l’enginyer local Álvaro Esteve.

La finalitat d’este treball és ampliar la informació gràfica de l’edifici per a conéixer i entendre tots els elements estructurals de la plaça. D’esta manera es pot fer un inventari exacte de totes les peces amb les seues mesures exactes.

Ara es pretén passar la informació de cada cadafal a un programa que es puga consultar des del mòbil perquè els cadafalers tinguen tota la informació necessària a l’hora de muntar.